Hello summer, please hurry.

So my darlings.
Om Någon utav er har kontakter med solguden, sååå kanske ni kan skynda på sommaren liiiite? Jag menar våren är helt ok men jag vill ha sommar och sol och varmt och mys och bad och STUDENTEN. Kanske si så där och allt. Även om jag fortfarande behöver ordna en klänning och skor så känns det otroligt nääära och spännande och allllllt. Nu ska jag fortsätta mysa med vovvis sen soova. Natt :)

Samara

Ja jag är överdrivet kär i min hund.
I alla fall, hår är bra saker till exempel så ger det en halv cool effekt när det ramlar framför linsen, exempelvis bilderna ovanför. Jag tror jag gillar den svartvita mest :)

Baby vovve.

När man inte kan bestämma sig om det ska vara färg eller svartvitt, take both ;)
Gud jag måste städa mitt rum, vilket jag skulle kunna ägna helgen åt. Och kanske försöka tvinga mina föräldrar att fixa hyllor till mitt rum så att det kanske kan bli fixat ordentligt? Hmm ja. Det låter bra ;)

cutest everr

Hihi, älskar min vovve hon är så ful söt att det inte är riktigt kloookt.
Tänkte bara säga det :) Puss

Just do it.


Snow

Helloos.
Helt slut nu efter två dagar på Wayne's då jag har sprungit up och ner hit och dit hela dagen, men det är ändå helt ok. Personalen har en trevlig attityd vilket självklart hjälper hela situationen. Och jag har ju Lina med mig. Det som är negativt är dock att föterna gör sjuukt ont efter att man har rusat omkring hela dagen.
Kom för ett tag sen hem ifrån gymmet, och gud så slut jag är. Först springa omkring på waynes och sen träna massa, men det är så skönt att somna när man är utmattad, även om jag har svårt att sova för jag läser en ny bok som är sjukt bra "The fine art of Truth or Dare" riktigt intressant faktiskt :)

Nya serier och nya böcker.

Oooh jag har hitta så otroligt bra serier och böcker och allt.
Så jag kan ju lika gärna tips, riiight?
Serier:
Jane by Design - så totally awkward och söt men ändå cool. ;) och definitivt rolig.
90201 - Ok jag vet att jag är efter men just nu har jag ett marathon av den vareeeenda dag med minst tre avsnitt, that does make up for it.
One Tree Hill - Jag är kär i nya säsongen <3
Grey's anatomy - Jag följde den slaviskt förut och har börjat igen ;)
Nikita - Spionintriger och hemliga konspirationer och massa bra saker!
Hart of Dixie - Läkarserie typ halvt men ändå lite tonårsdrama typ? och awkward händelser och massa roliga saker med en snygg granne och så vidare ;)
Sen oooh så mycket mer som jag inte orkar skriva
Böcker:
Mercedes Thompson - Supernatural coyote shifter saker som är granne med en varulv och sånt där magi drama och massa sakerrr :)
Charley Davidsson - I L O V E H E R så sjukt rolig och bra att det inte är riktigt klokt!
Jane Jameson - Samma sak, rolig och random och bra och helt enkelt AWESOME karaktärer.
Epic Fail - Awkward och smart och tänkvärd och helt enkelt bra. Kan inte beskriva den på något annat sätt.
Okej jag har mer här med men det var jobbigare att skriva än vad jag trodde. ;)

Mysis hunden

Åh hej åh hå.
Idag börjar apu:n! Jag och Lina ska vara på Wayne's och typ fota och skriva om deras jobb men även jobba en aning, såklart. :) Måste dock gå upp tiiidigt och åka med den tiiidiga bussen varjeeee dag i två veckor men det går bra, för sen får jag tre veckor då jag kan sova ut! För under två utav dem så ska jag vara på Rädda Barnen, vilket blir typ eftermiddags grejs :)
Sjukt skönt att slippa skolan, även om man blir att sakna att träffa allt folk man tycker om vareeenda dag. Så kommer jag inte sakna äckel lektionerna ;) och man kan ju träffa sina vänner i alla fall.

The day it snowed forever.

'ello bloggireaders ;)
Idag snöade det typ förallltiiiid och det var sjukt stora filngor och sjuukt mysigt. Jag och busis hunden gick ut och myste i snön. Nu är hon så trött att hon ligger brevid mig och sover haha <3

Giraff

Slösar bort min grafiska kommunikations lektion med att rita giraffer till Linnéa.


Month by Month: January

Ok så nu kör jag en månadsutmaning med mig själv.
Och eftersom teman är svåra så kör jag på olika sorters självporträtt, I think... I alla fall började jag lite sent så jag tar en bild jag tog under januari som januaris bild ;)
Teman:
Januari: Kyla
Februari: Abstrakt
Mars:
April: Vår
Maj: FÖDELSEDAG
Juni: Student
Juli: Sommar
Augusti:
September:
Oktober:
November:
December:
Ok så jag har några att fylla i, men.. det ordnar sig och jag kommer säkert ändra dem också ;) I alla fall en gång i månaden så ska det komma upp en bild som stämmer överens med temat :) Tänkte köra ett vecko tema.. men.. det verkar lite små jobbigt? we'll see om jag kör med två ;)

Ny Design

Si så där ja, nu när det är vår tänkte jag fixa till en vintrig design.
Because that makes so much sense. Nej men helt ärligt så känns det inte som vår, så när det ändå inte känns som det kan jag lika gärna uppdatera till en design som känns rätt ;)

Blurry lines

Få se nu, jag har inget vettigt att skriva(ovanligt)
Så den som orkar läsa får en sammanfattning av de tre senaste dagarna! I torsdags sökte jag och Ida jobb, he he det går ju bra i den minsta staden i universum.. Sen åkte vi hem till Ellinor, vi tänkte jobba med våra tal till SvB och hjälpa henne måla, gjorde vi det då? Nej vi satt och fikade och typ spelade kort. I fredags så hade vi myskväll hemma hos Ellinor, Jag ,Evelina, Ida och så klart Ellinor. Lina och Berecca skulle också vara med men nu blev det ju inte så :p Jennifer kom förbi så vi spelade spel och senare kollade vi på film. Igår (lördags) åkte jag hem en snabbis sen ut till Ellinor igen och åt sen gick vi ut. Sååå det var mina tre senaste dagar. Har typ halv stalkat Ida och Elli ;)

RSS 2.0