Ironic.

Har inte direkt något att skriva, men fick höra "uppppdateraaaaaa din blooooogggggg" så sjukt ofta när jag latade mig så HEJ jag uppdaterar som en liten tomtenissa :)

Sweetheart

Åh, jag klippte min lilla söta igår också, innan vi gick på promenaden då!
Hon blir så fin när hon är nyklippt :) Och lite halv ruffsig, inte lika mycket som jag lät det bli den här gången men lite lagom. Nu gäller det bara att duscha henne, tror jag ska försöka göra det idag. We'll see.

Samara.

Mysis hunden :)
Hmm, jag funderar på att redesigna min blogg, om jag orkar annars gör jag nog bara om lite små saker för att det är ett nytt år och sånt. Jag vill även göra en sån här månads utmaning, eller års utmaning skulle också vara kul även om jag är sjukt efter men ändå. Något tips på någon/några bra? :) Jag behöver inspiration och om jag gör en sån utmaning så måste jag ju göra det, och då kanske den växer? Om du förstår vad jag menar.. Iaf tiiips :)

Out in the snow.

Var ute med vovvisarna idag.
Vi var ute och gick i cirka en timme, och det var så skönt! Vara ute i friska luften, och inte frysa ihjäl och se Samara springa runt som en toka och Kerry lufsa fram :p. Efter en stund tyckte Kerry att det var dags att gå hem, för hon hade fått nog med motion, så hon satte ner tassarna och vägrade röra sig en milimeter tills vi vände. Så det var lika bra att göra det.
När vi kom hem så var båda så trötta att de bara la sig ner på golvet och somnade, så sjukt gulliga var dom. Jag lät dom vila i cirka en timme innan jag tyckte att Kerry skulle duscha, för hon stank bara lite si så där mycket. Så jag väckte henne och släpade in henne i duschen. Sen stod hon där och såg massa ledsen ut. Men nu är hon så ren och fin :)
Detta är då låten som har spelats om och om igen ikväll, jag är helt förälskad i hennes röst.

Wintertrees

Ooh toppen dag och allt möjligt.
Idag så är vi lediga men jag ska iväg till skolan och träffa Rebecca, som ska fota mig lite si så där. Blir det några bra så får jag publicera det ;) annars så glömmer vi att jag nämnt det! Haha. Hm så jaaaa annars tror jag inte jag ska göra något annat än träna idag :) Så det blir nog en bra dag.
Kram!

Procrastination

Så att prokrastinera? Vad heter det egentligen på svenska? Aja det är på ett ungefär det bästa som finns.
Och procrastinate är ett sjukt fint ord (även om jag inte kan säga ordet utan en mening det blir typ "pro...ptroo..proo.. anyyyway procrastinate is awesme" typ hahah sjukt roligt) I alla fall jag och Lina har den här svenska grupp uppgiften som ska redovisas på tisdag and we haven't done anything, inte bra inte bra. Men det ordnar sig säkert. Hur kan det inte ordna sig liksom? Får kanske dygna lite men det är bara roligt. Om man har tillgång till Cola under dagen haha. Ohwells borde nog kanske fortsätta skriva på si den där uppsatsen. Och sen tvinga den snygga Lina att typ underhålla mig och hålla mig på bra humör genom tråkigheten haha.
xoxo

A brand new dayThe sharp knife of a short life.

Guud de senaste dagarna har jag lyssnat på så sjukt mycket musik att det inte är riktigt klokt, eller likt mig.Eller kanske lyssna på musik delen men inte hoppa runt på youtube och letat ny musik. Det brukar bara hända när jag har inget annat att göra. Nu har jag saker att göra jag undviker det bara ;) Procastination and all that. I alla fall återfann jag:
och har inte kunnat sluta lyssna på den sen dess, så enjoy ;).

No matter how hard we try time still goes by.

Det typiska när man har fått lite inspiration, är att man inte har någon att fota ;).
Eller att dom inte har tid, vilket är trist. Men självporträtt fungerar ju också. Även om det aldrig riktigt har vart min grej. Jag tycker alltid att de blir dåliga, plus att jag ser hur illa mitt hår är (ok jag vet det annars också men ser mer ) Får ta och färga det typ snart.

Sunset


Twinkle, twinkle


Samaran

Nanana, noll inspiration. Överhuvudtaget. Måste ha blivit stulen :o.
Så om nån hittar lite inspiration som går runt och är vilsen, skicka hit den är du söt :) Medan jag väntar får jag väl tvinga ut hunden i snön och hoppas att hon gör något gulligt :)

'ello winter wonderland.

Vad hände med snön på träden? Och alla myyysiga saker som har med vintern att göra?
Tss nej det ska regna och vara allmänt eländigt :p Jag vill fota fina vinterporträtt och massa andra vintriga saker vilket knappt går nu när det är så sjukt trist väder ute. aja.. blir säääkert bättre :)

RSS 2.0