Erika II


Girl and the sea

Foto: Michaela Strömgren (jag) Modell: Erika

Idag var jag nere vid piren och fotade fina Erika :) Det var faktiskt både roligt och trevligt. Så resultatet kommer upp lite då och då under veckan :p sen ska jag försöka återuppliva min blogg lite när jag är hemma igen.

Just chillin'


In the middle of the night in the fog.

Inte riktigt klokt hur mitt humör går upp och ner, ohwell att åka iväg och (försöka) strunta i datorn i ett par dagar kanske gör mig gott, så kanske jag blir mitt vanliga jag igen? kanske.. isch så negativ jag är hela tiden.
Anyhow jag och pappa åkte ner till Skuthamn och tog lite nattfotografier, eller tja han skulle köpa halstabletter på statoil och jag övertalade honom att stanna där så jag fick ta en ehh fyra bilder? Innan han gnällde om hur kallt det var och eländigt :p

Fluwers.


Samsara.

Ja, jag är kär i min Sammivovve. Men vem är inte det? hon är ju sjukt söt. Och när ingen annan vill ställa upp på bild så får man ta vovven :)

Livsfakta.

Om jag nu lär mig detta, som en väldigt smar människa sa så kanske jag inte blir lika sårad, och förvånad när saker inte löser sig. Kanske.

Midsommarblomster.


Bokeh

Så jag älskar bokeh, det är fantastiskt och vackert. Speciellt i den nedersta bilden. Den andra är bara suddig bakgrund.

Sommar

Svensk sommar är inte kul. Eller jodå den är helt perfekt lite då och då när solen skiner och du älskar livet, sen kommer det tre veckor med konstant regn. That's not nice. Så idag ska jag blänga på vädret tills det blir sol, så förhoppningsvis så blir det sol annars kommer jag bara att se löjlig ut.

Lekomberget

Ok för cirkus.. en vecka sedan? Åkte jag och Ida på upptäcktsfärd i Ludvika. Vi åkte egentligen inte runt så mycket.. men vi åkte upp till Lekomberget, sjukt magiskt fint. Man borde åka dit vid sol uppgången.. eller ned.. jag ska lätt göra det när jag har slutat mesa och tar mitt körkort. Det blir bra.

Hund

Tänk vad lätt det vore att vara en hund. Du blir omhändertagen, du får mat, vatten, promenader och omtanke. Om du hamnar hos en bra familj det vill säga. Du behöver inte tänka på någonting och den enda gången du blir lite ledsen är om ingen vill leka med dig men då är det bara att komma och titta på personen med dina stora ledsna hundögon och sen kanske den ger med sig. SÅ varför är det inte så enkelt att vara människa? Det är inte ens så enkelt att vara barn.

Flowers

Så jag gillar tulpaner, de är mysiga.
Jag har en ny säng, den är mjuk och bra.
Jag vet inte hur jag mår, så jag tror jag ska sluta svara på det.
Jag vill springa så långt som jag bara orkar, bara för att kunna.
Jag vill kunna hjula, bara för att.
Jag vill så otroligt mycket hela tiden och jag gnäller alldeles för mycket men just denna tid tror jag inte är bra för mig vilket jag tycker betyder att jag får gnälls, faktiskt. I alla fall lite och ett tag.

Hallå.

Today. Så kommer Lina och Jesper till Ludvika. Vi ska på någon fotogrejs och sen fika med Ellinoren och kanske Ida. Det blir säkert awesome. Jag har saknat Lina och Jesper också då lite kanske och Elli som jag knappt träffar! Men det är tidigt och jag är trött och vi ska iväg och hämta dom typ nu buh bye.

orkidé


Trötttt

Just nu känner jag mig så där. Jag har sprungit vägen jag har makerat ut på karten, vilket är cirkus 9 km. Det var jobbigt, jag belönade mig med den sista godispåsen på en lååångstund. Nu är det slut med onyttigheter och dags att träna och börja må bra igen!

I'm not pretending

Så idag ska jag hämta min nya säng som jag har köpt :) det blir säkert massa bra! :) Jag blev att tänka på en sak igår när jag lekte med bilder, i höstas hade jag lugg och hår som knappt räckte till axlarna, någon anna som har en liten what moment`? Det är halv sjukt egentligen. Och jag behöver klippa mig, och vill ha sjukt mycket saker däribland är ett jobb väldigt önskat just denna stund, och att bli frisk och vara det i minst 2 veckor och sol i fyra veckor och annat awesome. Och kanske till och med en bra bok. Ja det vill jag nog ha just denna sekund nu. Igår såg min lista annorlunda ut men... inte så mycket och imorgon så har jag säkert tagit bort något mer eller lagt till något eller kanske både och. Oh wells iväg och hämta säng! Sen rensa ogräs om jag har tid.

Sunrise

Så jag gjorde något dumt i går morse. Vilket säkert är varför jag är sjuk. Men det var fint och kändes magiskt och var mysigt och sjukt romantiskt egentligen om man nu tänker i sånna banor. I alla fall vid tre tiden så gick jag ner och började ta kort :) jag missade början och en hel del av dimman men det var ändå magiskt. Just so you know. Detta kommer jag definitivt att göra om, men jag vill göra det vid en annan sjö en lite större sjö som dimmar mer och är mysig och fin och magisk med dansande älvor och annat fint.

The scent of a white rose.

Hej, jag är sjk mår pyton och buhu. Men det blir säkert bättre imorrn :) Igår så rensade jag ogräs i fyra timmar sen kom lilla Lina och hennes familj och hälsade på oss här ute i skogen :) Idag har jag legat i sängen och mått dåligt, köpt två par skor och en mysig filt har jag också gjort, kändes som en bra sak att ha när jag håller på att förfrysa. Resterande tiden har jag knaprat panodil och sovt.. även kollat på otroligt många avsnitt av Grey's vilket så ionte kan vara bra för mig ;)

Hiding underneath my..rosebush?

Goder morgon!
Idag så ska jag rensa ogräs och sen kanske göra några inlägg om vad som har hänt i mitt liv sen sist :) Vi får se. Ni får i alla fall se en bild på min älskade Samson som jag ska väcka om någon sekund ;) Buh bye :)

Design!

Nu har jag äääntligen tagit mig tiden att fixa till en ny design, jag kommer säkert att ändra några småsaker innan jag är helt nöjd plus att jag vill byta ut headern men annars så! Eller så kanske jag skippar att byta ut headern och fixar till texten i den bara? I mean.. det gröna passar ihop med det gröna väldigt bra. I alla fall har jag fått höra tjat om vilken ur usel bloggare jag är, vilket kan bero på att jag inte har något att skriva om. Oh wells får väl försöka hitta på några tråkiga inlägg så en viss person blir lite gladare ;)
Nu ska jag i alla fall soooova! Natt folket :)
edit; ser ni inte designen så tryck på f5 :)

RSS 2.0