Hector 3

Alltså, det är himla svårt att skriva något här.
Jag menar det är inte ens intressant det mesta jag brukar skriva. Tyyyp idag ska jag till falun och mysa med fina vänner och imorrn ska vi gå ut.. typ.

Hector 2


Hector

Idag roade jag mig med att gå och fota hästarna.
Eller mest Hector för att han är så sjukt fin :). Även lite läskigt stor eftersom han är en Shirehäst. Hmmm imorrn ska jag ehh knappt göra något alls som vanligt?  Sen på fredag ska jag till falun och fika och shoppa och allmänt mysa i solen.

Sometimes I wonder if I should have been an eagle instead.

Måååndag. Och nu har ju jag faktiskt lov också.
Fast ska förbi skolan en stund idag i alla fall. Bara för att och si så där :)

I want to dance in the rain, just for you.

Söndag,söndag,söndag.
Vad händer ehentligen på en söndag? Nada nil und cero. Eller jag ska ut till Våghalsen (yes det är en plats) och städa en bil men sen då? Kanske äääntligen sätta upp min coca cola skylt? Skulle nog vara bra jag menar.. det skulle bara ha vart gjort för cirkus fyra år sedan?

Spegelvägg

SI så där ja.
Nu är den helt uppsatt och ren och fin :)

I'm feeling quite pink this fine day.

Heeeeeeeeeeeeej bloggen!
Var ungefär så långt jag hann tänka innan min hund attakerade mig här nu på morgonen. Galningen tycker tydligen att man får göra det. Speciellt när hon inte har fått någon mat. Behöver dom verkligen mat? Jag tycker ju att de kan klara sig utan det i några månader så jag får tid med annat. Men det tycker tydligen inte Sammie är helt ok så hon hoppade på mig och satte sig på keyboard(et/en/det??) så nu ska jag ner och mata en sur hund sen dammsuga mitt rum. Ja jag lever ett spännande liv.

Odd might just be the word.

Så vad gör man på en fredagskväll?
Går ut och har kul?
-Nej
Deppar i något hörn?
-Psst, näh
Lär sig något random språk?
-Njeee..
Umgås med sina föräldrar?
-Nja, lite
Redigerar konstiga bilder på sig själv?
-Absolut!

So there you have it folks.
Tillsammans med spotify har jag nu redigerat en del.. udda bilder på mig som jag antar kommer att komma upp under några daggar. Vad har jag mer gjort idag? Hm.. Tappat en ask spik på foten så nu har min tå ett väldigt stiligt blåmärke(som är lila). Jag har även fått upp en "spegel-vägg" i mitt rum, vilket tydligen inte fyller en hel vägg som det låter utan en del...ohwells. Jag har bakat 120 kakor och en sockerkaka. Tja det var min dag, hur var din? :)

Just saying

Cam Bilder <3
Anyhow det här med Kony 2012 har blivigt så otroligt stort och dessto mer jag läser ju mindre tror jag på deras satsning. Såå jag tänkte länka er till den fantastiska Laci Green's tankar och fakta samling länken sen kan jag även passa på att länka till hennes otroligt informativa youtube, vilket är mest sex relaterat men även lite annat nyttigt här är den länken så jag tycker att ni ska kolla in lite där och tja bli informerade, för information är viktigt.

Hello

Sååå hej jag lever.
Jag esta utan mobil (igen) jag tror det är en återkommande månads grej. Eh jag har apu hemma och vi har nu både bokat och hämtat ut simple plan biljetterna. Jag ägnar dagarna åt Rädda Barnen grejs och mys med vovven. Tänkte bara säga hej :p

Kony 2012

Bara för att alla verkligen behöver se detta, och inse hur stor skillnad vi kan göra genom att bara göra lite.

Month by Month: February

Ok jag är rent av usel på att hålla sånna här saker.
Och kan inte lova att denna månad kommer bli bättre men kanske. Vi lär la se.
Januari: Kyla
Februari: Abstrakt
Mars:
April: Vår
Maj: FÖDELSEDAG
Juni: Student
Juli: Sommar
Augusti:
September:
Oktober:
November:
December:
Nej jag vet foooortfarande inte vad Mars temat ska vara. Kommer antagligen tvinga någon utav mina vänner att komma på något *host*Lina*host* Nu ska jag gå tillbaka till att tycka synd om mig själv och lyssna på helt ok musik.

Baby Blues

Siiista dagen på Wayne's idag! Woop woop
Sen ska jag vara två veckor hos Rädda Barnen och även hel satsa på körkortet även om det är så trist att jag tror jag avlider. Puss!

Na na na na

Ligger i min säng och myser med mysigaste hunden.
Hon är typ tröttast ever också. Förstår inte det men aja. ;)
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kolla på videor :)

Colin

Jag och Lina har som sagt prakitik på Wayne's Coffee i Falun.
Och för någon dag sedan fick vi fin besök av denna lilla kille och Rebecca :) Massa charmig kille även om han var rymningsbenägen :p

RSS 2.0