MiniMichaela


Baby

Mitt långhåriga lilla ntroll<

Dogs.


"I'm afraid of wondering if I'll miss it. I don't like being in between things. I'm afraid of being afraid."


Samara


There's flowers even in october.

Ja det finns blomor i oktober också, även om dom är ledsna och döende så finns dom! Jag håller lite smått med dom, även om jag nu självklart inte är döende men det här kalla och mörka vädret är verkligen något som man inte känner sig speciellt peppad på.

Thyra

Thyra idag ska jag fota denna underbara lilla varelse :) Vi får se hur detta går!

Cutest fluff in the world

Lalala, Idas syster har skaffat en liten hundvalp! En blandis på golden och springer(?) eller kanske charles spaniel.. aja jag är dålig på att komma ihåg spanjlar.. komma ihåg namn etc när det finns sååå många. Iaf! Lilla Molly är en utav de sötaste små´fluffen jag har sett :) Och nu får ni se ;)

Si sånt där.

Instagram: Michaelastromgren ;)

Anyhow detta är typ min vardag, jag träffar fint folk, de flesta har barn eller barn nära sig annars så är dom bara mysiga. Jag äter onödiga uteluncher med massa underbart fint folk, det hör till att träffa dom men jag tycker att det ska nämnas. Jag träffar söta djur, jag myser med mina. Jag är sjukt glad för att jag får jobba som en tok, även om det även gör mig trött. Jag fotar mysiga höstbilder som jag sen glömmer att lägga upp. Jag går på gamla vägar från när jag var liten och minns hur långt det var då, och inser att det faktiskt var en bra bit. Jag bakar mina första bullar utan någon vuxen närvarande! Ellinor är inte vuxen, och det var absolut inte hon som bakade egentligen. Vad gör jag mer då? Jag planerar fotograferingar som aldrig blir av, men jag ska även fota två barn och det ska bli av! Ena redan imorgon och nästa tja nästa gång jag är i falun ett tag! :)

Yellowness of the autumn


Autumn

Så detta är liiite utav förra årets höstbilder, eftersom... jag inte har några nya att bjuda på...

White


Min fredag till tisdag

Woopdeloop!

I fredags så åkte jag till mina älskade falubor ;) Innan vi åt mat så träfade vi Michaela med lilla sötaste någonsin Neo och även Patricia! Så himla kul att träffa på dom lite. Sen gick vi till max och åt med Rebecca, jag Lina och Rebecca då di där andra gick iväg.Sen ut med Malin, Lina och Rebecca där vi även träffade Josefin! Hmm.. what else. Jo! Jag fick även träffa Michaela och Katarina! Gud jag är helt kär i det barnet! Det var hennes dog som jag var med och fotade på, så otroligt otroligt kul! Anyhow.. annars har jag väl inte gjort så mycket.. lekt med Lina, Jesper och Fredrik.. sen har vi även lekt med Hector! Så min helg gick egentligen ut på att träffa folk? Haha det var toppen!

Oktober

 
Snälla för med dig allting jag önskar, och mycket mycket mer.
 

RSS 2.0