Instagram


Lite från min instagram! michaelastromgren 
Liiite hur mitt liv har vart de senaste veckorna :) Vi har exempelvis fått snö! Ätit på China, myst med lilla Samara och sötaste Nellybus. Spelat Monopol! Pluggat som en dååååre och vart ego! Hihi.
Nu ska jag fortsätta titta på den nya serien jag har fastnat för! Agents of S.H.I.E.L.D så himla bra!! Har ni sett den??
 

In space and time.

Tid, tid, tid, vet ni hur otroligt jobbigt och svårt det är att ha tid till saker?

Jag menar jag pluggar, jag jobbar och så försöker man att umgås med folk men man är oftast stressad och tänker hela tiden på att man borde kaaaanske hem och tvätta/städa/fixa till den där inlämningsuppgiften liiiite.. You know what I mean? Anyhow! Jag har klippt av mig håret, inte riktigt med flit, men hos en frisör.. blivigt av med det slitna och nu har jag kuuuurt det är jobbigt men hår växer, eller hur? Och nu ska jag sköta mig!
 

Åh mitt hjärta <3

Jag är si så där äckligt glad över att ha dig i mitt liv! Jag tänkte bara konstatera det! 
I alla fall! Höst bilder är bland de mysigaste, och finaste, bilderna man kan ta! Färgerna är helt fantastiska och hur man än tar bilden så blir det otroligt magiskt vackert, right? 
 
Jag har nu släpat ut min älsk två gånger och tagit vackra höst bilder <3 och jag kommer säkert att dra ut honom åtminstonde en gång till innan hösten är slut! :) Jag tycker ni borde göra detsamma!

Hej!

Long time, no see! Mycket har hänt sen bloggen gick i vila, och nu ska jag nog försöka att återuppliva den, iaf lite. Så vad har hänt? Jag har träffat, inte bara en, utan två helt fantastiska människor som lyser upp mitt liv varenda gång jag träffar dem <3 Jag har turen att träffa den ena varje dag, och vill nog aldrig ändra på detta. Den andra är en utav mina bästa vänners dotter, en underbart söt liten flicka!
Jag har även jobbar som personlig assistent över sommaren, och fortsatt som lärarvikarie nu under hösten. Enda skillnaden är nog att jag även studerar till lärare det ni! Så ska försöka skrämma liv i bloggen, jobba och plugga samtidigt, tja ni ser nog själva att detta är på ett ungefär lönlöst men vill man se lite utav mitt fotograferande så kan man besöka min Facebook sida "Fotograf Michaela Strömgren"! Där man bland annat kan se lite från bröllopet jag fotade i sommras :) Även ett fin fint sätt att ta kontakt med mig om man skulle vilja bli fotograferad av lilla mig! 
 

RSS 2.0