Om mig

Så jag heter Michaela Strömgren, jag föddes den 30 maj 1993 och är då 19 år. Jag bor i södra Dalarna i en liten stad som kallas för Ludvika. Den 15 Juni 2012 tog jag studenten från medieprogrammet på Lugnetgymnasiet i Falun! Eh jag är en utav de klumpigaste personerna jag känner, även den som har lättast att bli hyperaktiv. Kaffe är en mycket bra sak, latte ännu bättre och mocha latte bäst. Jag skulle omöjligt kunna leva utan mina serier, böcker och kanske till och med mina vänner. Jag har otroligt lätt för tt bli uttråkad, medan jag samtidigt är lättroad.
I mitt hus så bor det tre hundar, varav en är min. Min lilla voffling är en silver pudelflicka vid namn Samara, men hon lyssnar även till Sammie, Sam, Samson, Drygskåp, Voff mfl. Hon är min bäbis och jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan henne. Sedan har vi vår Goldengumma Kerry hon är en riktigt gammal tant men så fin ändå. Låter som en gris och viftar på hela kroppen när hon är glad. Sen har vi vår lilla nykomling Sherry, hon är lika gammal som Samson och samma ras men denna lilla tös är bara 1,8 kg hund, alltså nästan ingenting alls.
Tja vad mer kan jag skriva? :) Är det något mer ni vill veta så lämna en kommentar eller skriv till michaelastromgren@hotmail.com

I C U


Summer


I min fotoväska.


Kamera:
Canon eos 500d
Objektiv:
Canon EF 50mm 1.8 II
Canon EF 75-300 4.5-5.6 III
Canon EFS 18-55 mm 3.5-5.6 II
Redigering:
Photoshop elements 4.0

RSS 2.0