This is our arena, how well we play that's up to us.

Sitter och små snyftar åt säsongsavsluttningen av Grey's.
Sjukt bra fast jag hatar att de alltid har sånna cliffhangers. Jaaa dom kanske måste ha det men inte kul att vänta så länge, vad ska jag nu se på liksom? I alla fall så har jag börjat små kolla på Don't trust the b-- in apartment 23. Den är... konstig.. hm ja. Såå det var typ allt som har hänt här ;)

Inside you there's a room, a room with a door.


Lamm-igt


Vitsippor

Jag älskar vitsippor.
Älskar när de börjar blomma och man riktigt känner att snart är det sommar, plus att de gör sig riktigt bra på bild :)

Söta.

People will always believe the worst about other people, but the best about children.

Hey, I just met you.


Instagram madness

Ja, jag följer trenden och har Instagram.
Otroligt beroende framkallande men ändå roligt ;) och om ni inte förstod det så heter jag TicTacBox där :) Tror aldrig jag kommer släppa det användarnamnet riktigt.. aja det kunde ha vart värre ;) Nu ska jag iväg till skolan för att lära mig saker! Få kunskap och si sånt där, när man går media.. och det är sista veckorna innan studenten... Ok jag ska dit och sitta framför en mac dator hela dagen innan jag åker hem och sitter framför en vanlig normal pc igen och gör precis samma sak - facebookar ;)

Bäää-häää

Det låter så på morgonen här, jag lovar..
Tur att jag ska vakna ändå, but still! It so ain't cute. Fast dom är så det kanske gör det bää-hättre?
Sometimes I'm just so hilarious I surprise myself.

Confusing

Fortfarande tröttaste tjejen i världen sen Arlanda äventyret.
Atm så står papi och gör våfflor, så jag får mat ikväll också ;) Mamma har nästan nyss kommit hem ifrån sin kurs så nu är allting lungt här hemma (det är alltså inte ett litet vitt monster som går runt och skäller/ylar och är allmänt jobbig heeela tiden ;) ) Jag kryper som vanligt runt vid vitsipporna nu när dom finns, med en hund som kryper upp på min rygg ofc, men nu ska jag äta!

Sometimes...


Bäbisar follows me everywhere..

Denna dag har mest bestått av tja.. bil åkande.
Klockan 01:30 så åkte vi iväg mot Alanda för att släppa av min granne. Lite små trassel där sen åkte vi iväg hem igen, denna gång så fick jag kaffe oh thank god. Var ändå påväg att somna ett tag mellan Fagersta- Smedjebacken men det gick! I alla fall så blev vi förföljda av djur barn. Jag lovar! Det började i Stockholm där jag såg massa fågelbarn, tror jag annars kan det ha vart småfåglar som jag misstog för barn? Sen runt Surahammar så såg vi det där rådjuret som måste ha vart en fjolårskalv eller något sådant, vad heter det när det är rådjur egentligen? Anyhow när vi kommer hem så går vi in och ska lämna bilnyckeln och tigga till oss lite mer kaffe så är sötnosen William där, ett barn runt.. gud fem år? Jag och han tittade igenom en bok där det var massvis med djurbäbisar, och fakta om djuren då.
Efter att vi var in det så ville jag gå ner och titta på fölet, när det endå står ute och jag har kameran med liksom. SÅ sjukt fin är hon och nu har nästa föl kommit till värden också :) Jag tror inte jag har publicerat bilderna jag tog när detta bara var några timmar gammalt heller`? Jag får kolla upp det.. I alla fall så gick vi in till oss för att väcka vovvarna och gå ut med dom, vad hittar vi då? Jo Lamm! Ok jag är inte så glad över att det finns lamm här nu men dom är ju sjukt söta i alla fall.
Så det var min dag. Resterande bestod av tja tv tittande eftersom jag har varit för trött för något annat, och hur var din söndag?

Sunsets in the spring.

Så en bild från runt ett år sedan.
Eftersom jag sitter vid mammas dator ;) För hon är inte hemma så då kan jag ju inte lämna pappa helt ensam här nere med bara tv:en som han kan prata med. Just nu tvingar jag honom att titta på Runaway Bride en riktig klassiker, han klagade i början men nu så tror jag att han nääästan gillar den ;) Vi har även chips och cola :) och vi åt tacos till mat. Bara så att mamma ska ångra sig att hon övergav oss i helgen ;) Och inatt så ska vi köra iväg C till arlanda för hon ska iväg till Egypten igen. Gud så orättvist :p här har vi bara snö och regn och äckelgrejs. Aja det blir säkert bättre :) Om 25 dagar fyller jag år också :) och denna Month By Month så kanske jag kommer ihåg att göra den innan dagen före.. och kanske publicerar det i tid också ;) we'll see we'll see. Förhoppningsvis så gör jag det i alla fall. Sen när jag lyckas göra det så ska jag testa mig på en månads utmaning tror jag.

Being last on your list


Dream high, achive the most.


How will I know...

Tankar som snurrar runt, runt, runt.
Studentpress och en hel del annat. Jag menar detta kanske är mina sista dagar i skolan? Är inte det helt sjukt? Även om studenten är sjukt roligt så är det ändå nervöst och allt. Ohwells tänker man inte på det så är det inte så illa nu ska jag gå tillbaka till att titta på Glee och bli lite mer pepp :)

Month by Month: April

Januari: Kyla
Februari: Abstrakt
Mars: Vårkänslor
April: Vår
Maj: FÖDELSEDAG
Juni: Student
Juli: Sommar
Augusti:
September:
Oktober:
November:
December:
Seriously I truly do suck at this. Och att hålla min blogg uppdaterad men jag kanske kan bli lite bättre på det snart :) Jag har idag planerat in två fotograferingar, så vi får se om dom dyker upp här någongång.
Den här månaden gick alltför fort och nu är det bara 28 dagar kvar tills jag har levt 19 varv runt solen och allt sånt där töntigt. I'm kind of happy about it. Vi var på the awesome Simple Plan och har vart ute och haft roligt och bara myst.

RSS 2.0