Horse


Hector


Katt utan hatt


Golden sun.


Green things

Ja gröna saker är min nya grej, kan vara för att jag saknar solen etc...

Summer feelings

När man sitter och kollar ut på dimman varje morgon så blir man att sakna sommaren, att vakna upp och se de fantastiska gröna löven och blommorna och den blå himmlen.. ja ni vet hur jag menar. Men hösten är rätt mysig den med, och jag är så sjukt peppad på att fota höst porträtt nu!! Jag ska försöka tvinga in någon framför kameran, men alla är alltid så motvilliga ;) 

Wish it, dream it, do it


Fototävling: vinn valfri reflexskärm från kamda.se

Så jag har ställt upp i ännu en foto tävling.
Denna gång hos  Linnea Wiklund och man kan vinna en valfri reflexskärm från Kamda. Den jag vill ha är denna. Temat i denna var valfrit, eller din bästa bild så jag valde denna för jag är otroligt nöjd med den! Speciellt färgerna, de känns så.. ovanligt mörka för en sommar bild.. Om ni förstår hur jag menar?

I'll let you go, when the world stops spinning.

Så jag hade en sjukt awesome kväll igår, så där perfekt mixad med vänner man inte har sett på flera månader, nervositet, alkohol, stress, skratt, leenden och allting sånt :)

Diesel


Eyes


Tävlingsbidrag

Hallo! Jag tänkte ställa upp i en fototävling hos acires där man kan vinna ett present kort hos Kamda och för det så skulle jag köpa det här för att det verkar vara mycket smidigare än ett trebensstativ när man fotograferar djur etc.

The wind is blowing


Crazy eyes.


Haha älska hur galen jag ser ut på den forsta bilden ;)
Nu är jag snart klar med alla dessa bilderna, bara någon kvar sen kommer det säkert bilder ifrån något annat sen, om ett tag kanske typ.

Maybe, you're damaged too.
Breath


Grass


Such a beautiful disaster
I don't know what to do.
When all those shadows almost killed your light.


Jag var ute på en foto promenad för ett tag sedan, bara gick och gick med kameran som enda sällskap, det var riktigt rofyllt och jag tror jag kommer fortsätta göra sådana saker så kanske min riktiga fotolust kommer tillbaka igen, inte bara att jag vill fotografera personer utan den som finner njutningen i att skita och klicka (och självklart alla inställningarna också) we'll see.

Black and white


Sometimes life just spins out of control.
Veronica


Så jag fotade Veronican i förra veckan.
Det var som vanligt kul, och en upplevelse ;) tänkte tvinga henne att ställa upp på något mer abstrakt någon annan gång.

The new colour is black and white.


Så jag fotade Kitty i förra veckan, och det var verkligen inte en bra foto dag.
Så jag är bara nöjd med två utav bilderna, och detta är de. Så Enjoy! Jag kommer tvinga henne att ställa upp någon mer gång men om jag känner oss rätt så tar det nog ett tag,,,

Hold on to this lullaby, even when the music is gone.Inte riktigt säker på vilken redigering som blev bäst, så jag lägger upp båda ;)

Out of focus
Me, always just me.

Så, jag är överdrivet kär i min iFåne. 
Och instagram så klart, michaelastromgren, och sen så är jag en aning beroende av att ta onödiga självporträtt när jag har tråkigt, but that ain't bad, is it? Jag menar om ett par år så kan jag ju kolla tillbaka på alla dessa bilder och se hur mycket jag har förändrats genom tiden. Och det är ju en bra sak, eller hur?

Inspiration


 
1 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
 
Som de flesta utav mina vänner så är jag inte så himla förtjust i hösten, men om man kollar på dessa otroligt inpsirerande bilder, som jag har hittat på olika källor som även är länkade, så räkna bilderna så hittarn ni källan jag hittade den på ;) 
Anyhow, de fick mig så otroligt inspirerad att fota höst, gå upp tidigt och fota morgondimman och bara njuta utav massa koppar te och underbara filtar. Taylor Swifts musikvideo till Safe & Sound, vilket även är en låt som snurrar runt runt runt i mina hörlurar atm. är även den inspirerande och får mig att vilja hugga tag i en blond flicka som kan springa runt barfota i en vit klänning bland höstliga träd.
 
 

So how you left me neglected.


Så, att skriva meningar ur sånger är nog mitt nya sätt att skapa dessa oerhört svåra rubriker.

Safe & Sound

Hello jätte handen!
jag förstår inte riktigt hur jag gör, men mina händer blir alltid att se gigantiska ut. Oh wells nu ska jag iväg och leta reda på Samson så vi kan gå ut och gå ;)

Come morning light, you and I will be safe and sound.

Ni vet när en sång fastnar i ens huvud, bara går runt och runt och runt.
Man kommer inte undan den utan den bara fortsätter och fortsätter, ibland vet man inte ens vilken sång det är utan det är bara en textrad som man inte kan släppa. Så har jag det just nu.

Michaela's dop.

Så den första april så var jag med och fotograferade mitt första dop.
Definitvt något som jag vill göra om :) det var en sådan otroligt vacker upplevelse och så älskar jag att fota barn, dom är så naturliga och helt fantastiska. Nu när jag letade bilder på Linis så hittade jag dessa bilder igen, och så kom jag ihåg att jag inte har publicerat en enda utav dem vilket jag tyckte var lite trist så jag lägger upp dem nu.

When I'll be eightyseven, you'll be eightynine.


Välkommen hösten!
Du har inte direkt varit saknad, även fast du är mysig och vacker med alla dina färger och dimma.
Men kylan kanske vi kan skippa? Iof är halsdukar och stickade tröjor oerhört mysiga men jag har inte riktigt kläder så att det räcker för denna årstid. Som Ida säger så är hösten "pojkväns årstiden" då man kan kura ihop sig i soffan och kolla på film/dricka te osv hela dagen och bara mysa. Jag har ju ingen pojkvän så för mig är det nog en mer ta hand om mig själv årstid, men sånna är bra dom med. Under sommaren har man ju så fullt upp med allting att det kan vara rättså skönt att bara ta igen sig under hösten och bara vara.

Ååååå Grattis Grattis Grattis!

Grattis Tvillingarna Bengts, Piff und Puff!!

Jag saknar er, och ni är helt awesome och jag hoppas ni har typ den bästa dagen någonsin! Eller jag vet att fröken Lina antagligen kommer ha det i värmen på Kreta, åå så avissss. Jag kommer och teroriserar er någongång, snart hoppas jag för om jag inte sa det så saknar jag er!!
Så grattis på nittonårsdagen niärbästochjagälskarer! woop!

Instagram

iPhone4s | Instagram
michaelastromgren

I've given up on love, cause loves given up on me.
MeMyselfAndI


Som sagt så är jag rätt dålig på att blogga, men jag börjar i alla fall få lite mer foto inspiration, nu behöver jag bara någon att fotografera så löser sig nog mycket :)

RSS 2.0