Take a deep breath and make a wish.

Sommar sommar, jag vill verkligen verkligen ha sommar nu, men det som känns långt borta nu kommer ju fortare än man tror. Jag menar det var ju nyss studenten och allt och nu är det redan ett nytt år. Det har gått ett halvår sedan jag tog studenten! Ett och ett halvt år sedan jag fyllde 18, Tre år och fyra månader sen jag började gymnasiet, träffade Lina och Ida, blev vän med Ellinor etc. Så tiden går egentligen väldigt väldigt fort.

While in space.


År 2012

Okej jag har aldrig testat att göra en sammanfattning av året någonsin någon gång, men kan ju alltid testa?
Så i januari, jag gnällde över vädret och var ururslig på att blogga. Och fota också för den delen. Jag testade på det här med att fota stjärnor för första gången och tog långa promenader med hundarna, var sjuk mycket och tog självporträtt. Var i Falun och myste med mina mysiga människor, åt thai luncher med den där Ellinor och Ida.
I februari, snöade det tokigt mycket,Jag, Ida, Elli och Evelina hade myskvällhemma hos Ellinor, jag mös med vofflingarna, vi åkte på madrasser! Jag, Linnea, Mathilda och Lina :) Vi hade fika mys på café vi 3 massa med killarna och allmänt mysig folk. Vi var ute sjukt mycket. Jag och Lina och Jesper blev klar med vårt projektarbete! Fin fina tröjor blev det, jag och Lina hade apu på Wayne's och Becca kom och hälsade på med fina Colin och Kira, jag fick MVG i Engelska c. 
I mars... Jobbade sista dagarna på Wayne's med Lina. Hade fika mys med Lina, träffade Ellinor och Ida massa, Myste med hunden och var mycket hemma, fick upp min spegelvägg och fotade fantastiskt vackra hästar, hämtade ut simple plan biljetterrrr. Väldigt händelselös månad men ändå helt awesome :)
April! Gud sån bra månad! Jag och Lina fotade Michaela's dop, tack så himlahimlahimla mycket för den chansen Samuel och Katha! Det var så otroligt magiskt fint och roligt. Jag tog random självporträtt, vi såg SIMPLE PLAN i Stockholm, tack Mamma och Pappa för att ni körde oss <3 Det kom ett litet föl till stallet, Jag vart bjuden på lunch på Elsa Anderssons konditori, vi började med matte b, så otroligt kämpigt och jobbigt men värt det, vi mös och träffades och hade kul! Totalt en helt fantastisk månad!
 
Maj, maj måne, Jag och Ida sprang runt massa, jag och pappa åkte massa till Arlanda, jag fotade massvis med blommor, samara, Raja och fölet. Lina tatuerade sig! Vi hade massa picknick. Jag och Ellinor pluggade så mycket matte att vi drömde om det. Ellinor sa smarta saker exempelvis: 
"Michaela och Ida jag har ett dilemma! Vad är ett förresten?"
"Det är när man inte kan välja mellan två saker typ"
"Jaha men då har jag en idé!"
-Ellinor. 22 maj.
Jag fyllde 19! It was awesome! 
Juni...Jag fotograferade balen i Ludvika, Tesas student, och massa studentflak. Veckan efter så var det min tur! Min studentvecka var regnig.. otroligt otroligt regnig! Men rolig och fylld med fantastiska minnen, april kanske var en awesome månad men just denna vecka var årets bästa vecka! Mormor dog och vi hade begravning. Ludvika festen var och jag och Ida körde en väldigt spontan utgång.
Juli, jag och Ida åkte på upptäcktsfärd, plockade blommor, gick på promenader, fotograferade soluppgångar, myste med storhunden, åkte till Falun och hade bästa utekvällen med Lina och killarna, saknade Falufolket, Fotade kvällsbilder, fotade någon annan än mina vänner, tog upp körlektionerna. Tja.. det var Juli fylld med saker som hände hela tiden :)
Augusti. Vi åkte på mini semester till Ullared, köpte dyra saker och skaffade iPhone 4, kollade på Varbergs fästning sjukt cool, åt godaste glassen, kollade på firremåsar, såg massa sommriga fält, fotograferade humlor, fotade en Veronica, saknade mina falubor, träffade Ida och såg en bäver, fiskade med Ida..Rebecca och Ellinor fyllde år!
September! Mina älskade tvillingar fyllde år! Lina kom hem ifrån Grekland, jag åkte och hälsade på dom, träffade mini Michaela, myste med trött hund, fotade mig själv, faluborna kom hit och myste runt jag började jobba! och ehh not too much more. Var mer en instagram månad än fotomånad för mig.
Oktober, det blev höst! Myste i Falun och träffade Hector och Patricia för första gången sen studenten! Ida fyllde år och hennes syster skaffade sötaste valpen ever vid namn Molly. Åkte till Falun och fikade och träffade Michaela. Träffade och fotograferade Thyra, fotade även Molly och Wilma lite. Åh justja! Jag fixade körkort! ;)
November, Den enda gången jag använde min riktiga kamera var när jag fotade Jennifer's fortfarande namnlösa kattunge, som är så söt att man bara vill äta upp honom, färgade håret mörkt igen, åt massa tårta, mamma fyllde år, hälsade på Lina, myste med knas hundar, bakade lussekatter, danced all night long, jobbade som en tokig, fick urinvägsinfektion, och andra skit infektioner ja ni vet det vanliga.
December, var sjuk, typ döende sjuk och var tvungen att ställa in massa massa massa besök till Falun, gick en iskall promenad och fotade ett snöigt Ludvika, åkte och träffade Lina med Ida, åkte igen och stannade längre än planerat! Åkte hem och jobbade som ett as med elaka barn, blev sjuk igen. Firade Jul med mysig familj, gick ut med Carola, blev sjuk igen, gick ut med Carola och träffade randomt folk ;) hade en lugn nyårskväll där jag inte gjorde ett dugg utom försökte bli frisk!
 
Så det var mitt år, inte illa alls egentligen! Var sjuk halv mycket, var opeppad, träffade massa fint folk och mös mycket, redigerade massa svartvita bilder och tja levde mitt liv helt enkelt!

2013

Wooohoo! Ett nytt år och allt sånt där, jag firade in det nya året genom att... vila. Japp jag var så tråkig. Men efter att ha jobbat och känt mig skunkigt sjuk och sen när jag äntligen inte jobbar blir sjuk! Och dessutom får magsjuka like the berry on top... ja då känner man inte direkt för att göra så mycket.. Anyhow jag hade en tråkig kväll framför tven :) som jag brukar ha vid nyår för jag är ju alltid sjuk eller håller på att återhämtar mig då...
 
I alla fall! Gott nytt år! Jag hoppas att ni hade det bättre än jag och om inte, tur att jag inte var ensam om det! 
 
Lite förhoppningar på året typ:
- Jag ska umgås med mina Falubor mer!
- Jag ska försöka återuppta mitt fina fotointresse
- Hitta nytt jobb!
- Resa
och sen en hel del mer men ehh insåg att min lista är rätt trist..

RSS 2.0